Over ons

In November 2020 zijn Maikel Spelt en Richard Oosterhuis samen gestart met Mairic Vastgoed BV. Maikel heeft al meer dan 17 jaar ervaring in de ontwikkeling van vastgoed. Hiervan is hij al ruim 12 jaar actief als project ontwikkelaar met zijn bedrijf EFY Group. Richard is al ca 20 jaar ondernemer. Naast de oprichting van zijn ICT bedrijf in 2003 is hij sinds 2009 daarnaast actief in Vastgoed middels het transformeren en het beheren van diverse woningen.

Aangezien Maikel en Richard een enorme klik hadden en elkaars kwaliteiten zagen, hebben ze besloten om in November 2020 samen te gaan werken middels Mairic Vastgoed BV.

Mairic vastgoed BV ontwikkelt met name woningen voor (gedeeltelijk) eigen beheer of verhuur. Hierin werken ze samen met verschillende partijen, als belegger en als project ontwikkelaar. Door langdurige relaties op te bouwen binnen gemeenten en ontwikkelingen willen we portefeuille van hoogwaardige woningen opbouwen.

Op het moment dat Mairic vastgoed wel zelf gaat ontwikkelen zal dit altijd samen (en onder de vlag zijn van) de EFY Group BV zijn, die op haar beurt al meer dan 10 jaren als landelijke partij opereert als project ontwikkelaar.

Contact