Actuele Projecten

PLEK Deventer

In de mooie stad Deventer komt een nieuwe plek! EFY Group ontwikkelt, 38 stoere woningen op het oude Karweiterrein. PLEK bestaat uit 4 eengezinswoningen, 11 sociale appartementen en 24 huur-en koopappartementen. Een mooie combinatie van woningentypes, die geschikt zijn voor iedereen!

Weseperstraat, waar PLEK gaat ontstaan, ligt in een frisse, nieuwe wijk op een centrale locatie in Deventer. Op fietsafstand van alle faciliteiten zoals het historische centrum, het station, scholen en winkels. Dit maakt het zo'n fantastische locatie.

Even in de zon zitten of bijkletsen met je buren? Op de gezamenlijke chillplek aan de achterzijde van het pand is het fijn toeven. Aan de achterkant vind je eveneens de parkeerplaatsen. Wist je dat de wijk over een deelauto beschikt? En de fiets, die zet je veilig weg in de gemeenschappelijke fietsenberging.

PLEK krijgt een industriële look; een herinnering aan het bedrijvige verleden van deze locatie. Maar PLEK kijkt vooral naar de toekomst. Zo worden alle woningen gasloos opgeleverd en verwarmd middels een warmtepomp. Een bijna energieneutrale, onderhoudsarme woning: wel zo duurzaam en bovendien prettig voor de portemonnee.

Op dit moment zijn bijna alle woningen verkocht! Op woensdag 8 maart houden wij evengoed een extra informatie avond voor de laatste eengezinswoningen van PLEK!

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op: https://www.plekdeventer.nl/

Sterrenwyck Haarlem

In Haarlem heeft EFY Group een locatie aangekocht voor de ontwikkeling van commerciële ruimte met sociale en vrije sector huurappartementen. De realisatie wordt verwacht in 2023. INBO architecten is aangetrokken als architect voor de planontwikkeling en de ontwikkeling wordt gedaan vanuit de samenwerking met Mairic Vastgoed B.V.  die enkele appartementen in eigen beheer houdt.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen via:https://www.sterrenwyck.nl/